donderdag 25 juli 2013

Wat houdt mij bezig vandaag?

Wat houdt mij bezig vandaag?

Het is mooi weer gelukkig iets minder warm zodat ik in staat ben om gewoon gezellig aan de slag te gaan. Aan de slag waarvoor. Het is vakantie? Ja en nee. Soms het gevoel dat ik veel te weinig tijd heb. Van de week heb ik de toegangskaarten toegestuurd voor alle stempellaars die mij een kaart hadden gestuurd. Ik moet eerlijk bekennen het is zo leuk om post te krijgen…. En vandaag de dag met de mobile telefoons schiet dat er toch helemaal bij in.

Dat creativiteit in af te dwingen valt blijkt wel, ik ben ook gewoon mens net zoals ieder ander, ideeën ?? die waren ver te zoeken…. Ben begonnen met het maken van de cadeaus voor de prijswinnaars van de ingezonden kaarten .Zij kunnen tegen inlevering van de bon een aardigheidje afhalen op de beurs..

Helemaal tevreden was ik met het resultaat………….. Super,

En ineens had ik wel vele ideeën in mijn hoofd maar kon het niet vormgeven…. Dus gisteravond laat achter de computer gekropen en ja super het liep achter elkaar door mooie teksten heb ik weer bedacht voor de nieuwe stempels. Dus van de week de proefstempels laten maken .. en dan volgende week … gaan we weer rommelen.

Alleen het duurt nog wel even hoor voordat het te verkrijgen is… proefmodellen moeten weer aangepast worden , gaan soms in de kast en komen er een jaar later uit en dan klopt het..

Dus wanneer hoe of wat vraag het me niet.. het ontstaat en als alles klopt dan wordt het pas in productie genomen.. Creativiteit valt echt niet af te dwingen…. Helaas……

Vanochtend weer vroeg op gestaan om 7 uur was ik aan het werk… teksten bedenken corrigeren, ondertussen een kop koffie en nu ga ik even een broodje eten…

Wens jullie alle vandaag een gezellige dag..